12 Şubat 2020 Çarşamba

Assassination Games (2011)



Ernie Barbarash'ın yönettiği film iki tane aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme ve Scott Adkins'i bir araya getiriyor. Filmin kendine ait bir renk tonu var benim pek görmediğim türden bir tonlamaydı. Zamanla alışılıyor ama bazılarına kötü gelebilir ve rahatsız edici bulabilir.

Vincent Brazil(Van Damme) bıçaklar konusunda uzmanlaşmış, sadece kendini işine adayan bir tetikçidir. Hayatta kaybedecek bir şeyi yoktur ve oldukça acımasızdır. 



Roland Flint(Scott Adkins) ise silahlar konusunda uzmanlaşmış çok iyi bir keskin nişancıdır. İki yıldır uyuşturucu kartelinin içine sızmış vaziyettedir. Bir gün çete elemanları tarafından karısına tecavüz edilirken ve çete patronu tarafından acımasızca dövülüp komaya sokulmasına tanık olmuştur. O günden sonra hayatta tek istediği şey intikamdır. 



Bir gün Brazil'e iş teklifi gelir, hedef kartelin patronudur. Ödül miktarı yüksek olunca Brazil teklifi kabul eder. Tam hedefi ortadan kaldıracağı zaman Flint intikamını almaya yaklaşmaya çalışır ama Brazil her şeyi altüst edecektir. Biri ekmeğinin peşinde diğeri ise intikam peşinde olan iki tane usta tetikçinin kaderi artık kesismiştir. İkisinin de artık tek bir hedefi vardır.



Süresi boyunca sıkılmadan izleyeceğiniz, iki önemli aksiyon yıldızını bir arada görmek isteyenler için fena bir tercih değil Assassination Games.

6/10

1 yorum:

  1. Blog güzel. Filmlerin künyesini ekleseniz daha güzel olur.

    YanıtlaSil