14 Şubat 2020 Cuma

Mafia II (2011)



İlk oyunu ile oyun severlerin büyük beğenisini kazanan Mafia oyununun devamında bu sefer Vito Scaletta'nın hikayesine tanık oluyoruz. Sicilya doğumlu Vito küçükken ailesi ile birlikte Amerika'ya göç eder. Burada Joe Barbaro ile tanışır ve beraber bir hırsızlığa kalkışırlar. Soygun sırasında yakalanan Vito hapse gönderilir. Hapisten çıktıktan sonra 2.dünya savaşına katılan Vito silah kullanma konusunda usta biri haline gelir. Savaşta yaralanan Vito izin alarak ailesinin yanında döner. Geri dönmeye pek istekli olmayan Vito yakın arkadaşı Joe tarafından sahte belge hazırlanarak geri dönmekten kurtulur. Artık Joe ile birlikte suç dünyasında sırt sırta verip yükselmenin peşindedir. 



Mafia 2'nin film kalitesinde bir oyun olduğunu rahatlıkla söylemek mümkün. Hatta son zamanlarda holivud'da bu kalitede bir iş çıkmıyor bile demek doğru olabilir. Özellikle benim gibi suç filmileri hayranıysanız Mafia 2'yi oynarken oyunun bitmesini istemeyeceksiniz. 



Hikayesi, karakterleri, muazzam seslendirmesi, vuruş hissi ile çok keyifli anlar yaşatıyor Mafia 2. Özellikle harika seslendirilen Joe karakteri unutulmayacak türden. Kardan buz tutmuş Amerika yollarında radroyu açıp araba sürmenin keyfi ise başka. 



Film kalitesinde ara sinematik sahneleri ile tekrar tekrar oynanacak ve unutulmayacak bir oyun Mafia 2. Vito'nun hikayesinin ve playboy dergilerinin keyfini çıkarın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder