14 Şubat 2020 Cuma

Max Payne 3 (2012)



Artık oyun sevenler para verdiği oyunu saatlerce sömürmek istediği oyunları tercih ediyor. Bu yüzden Max Payne gibi hikayeli aksiyon oyunlarını eskisi gibi fazla göremiyoruz. Bu yüzden Max Payne serisi tekrar geriye dönüp defalarca oynanabilecek bir oyun. Bilgisayar oyunları ile haşır neşir olan hemen hemen herkesin deneyimlediği ve duyduğu bir oyundur Max Payne serisi. İlk iki oyun oyun dünyasında ayrı bir yer tutan ve kült olmuş bir oyundur. Üçüncü oyun serinin fanları tarafından çok sevilmese de benim bayılarak oynadığım bir oyun oldu.



Oyunun başlarında oyun kendini sorgulatıyor ama oyuna alıştıkça hikayenin içine girip aksiyon dibine vurmaya başladıkça oyun bizlere çok keyifli anlar yaşatıyor. Oyunun başından sonuna kadar bitmeyen bir aksiyonun içindeyiz. Ara sahneler sinematikler oldukça güzel.



Eski oyunu özleyenler için Max'in siyah kabanı ile oynadığımız New York bölümleri önceki oyunların atmosferini ve tadını veriyor. Oyunda en çok beğendiğim olay Max'in monologları. Gerçekten çok iyi yazılmış ve oyuncuyu gaza getiren monoglarlar içeriyor oyun. Brezilya'da geçen bölümler ise Narcos dizisinin içindeymiş gibi hissettiriyor. 

Özetle Max Payne 3 her aksiyon severin mutlaka şans vermesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder